Kahvilatoiminta tauolle Koronarajoitusten vuoksi

Porvoon Yhdistyskeskuksen avoin kahvilatoiminta Mannerheiminkadun Kumppanuustalo Mitassa sekä Gammelbackan hyvinvointikeskuksessa on tauolla 25.11-13.12.2020 välisenä aikana.

Uusien Koronarajoitusten varjolla:

AVI:n uuden ohjeistuksen mukaan yli 20 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty 23.11. - 13.12.2020.

Muutoksia kaurapuuro tarjoiluun

Torstaisin klo 12-13 kaurapuuro toistaiseksi Gammelbacka seurakuntakodilla.

Puuroporinat keskiviikkoisin

Keskiviikkoisin klo 10-11 kaurapuuro, leipä ja juoma 0€. Yhteistyössä Porvoon Suomalainen seurakunta.

Seuraavat Porvoon Yhdistyskeskus ry:n ja Porvoon kaupungin yhteistyössä järjestämät infotilaisuudet perutaan:

16.11 klo 13.00-14.00
Info työllisyyskokeilusta

10.12 klo 13.00-14.00
Info vapaaehtoistyön kentän ajankohtaiset asiat sekä hyvinvointityön koordinaatio

Tavoitteena on, että nämä tilaisuudet ja 26.10 peruutettu tilaisuus voidaan pitää myöhemmin.

Työpaikkoja tarjolla

Porvoon Yhdistyskeskus ry toimii Porvoon ja sen lähikuntien vammais-, kansanterveys-, eläkeläis-, javeteraani- sekä hyväntekeväisyystyötä tekevien yhdistysten yhteiselimenä. Yhdistyksiä on tällä hetkellä 63 ja henkilöjäseniä yli 10 000.

HAEMME UUSIA TYÖNTEKIJÖITÄ – sinä voit olla juuri etsimämme henkilö!

1. Porvoon Yhdistyskeskus ry etsii Kumppanuustalo Mittaan, Mannerkeiminkatu 20 K neljää (4)
    työntekijää 15.11.2020 alkaen.

Olet oikeutettu 100 % työllistämistukeen. Työsuhde on määräaikainen.

Työskentelet arkisin klo 9–17 välisellä ajalla 5 h päivässä.

Toivomme sinulta positiivista ja sosiaalista asennetta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. ATK-ajokorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa ja hygieniapassi toivottava.

Työtehtäviin kuuluu:

• Toimistotyötä
  • Kokoustilojen varauksien vastaanottamista puhelimitse ja sähköpostin välityksellä
  • Laskutusta
  • Kokoustilojen tarjoilun järjestämistä
  • Avoimenolohuoneen käyttäjien viihtyvyydestä huolehtiminen
  • Avoimenolohuoneen tarjoilun järjestämistä
  • Avoimenolohuoneen siisteydestä ja muiden kokoustilojen huolehtiminen
  • Muita toimintaan liittyviä tehtäviä

2. Porvoon Yhdistyskeskus ry etsii Gammelbacka Hyvinvointikeskukseen Tornipolku 10, kaksi – kolme (2- 3) työntekijää 15.11.2020 alkaen.

Olet oikeutettu 100 % työllistämistukeen. Työsuhde määräaikainen.

Työskentelet arkisin klo 9–16 välillisellä ajalla 5 h päivässä.

Toivomme sinulta positiivista ja sosiaalista asennetta tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. ATK-ajokorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa ja hygieniapassi toivottava.

Tehtäviin kuuluu:
  • Toimistotyötä
  • Kotiapupalvelu tilausten vastaan ottamista puhelimitse ja sähköpostin välityksellä
  • Laskutusta
  • Avoimenolohuoneen käyttäjien viihtyvyydestä huolehtiminen
  • Avoimenolohuoneen tarjoilun järjestämistä
  • Avoimenolohuoneen siisteydestä huolehtiminen
  • Muuta toimintaan liittyviä tehtäviä
3. Porvoon Yhdistyskeskus ry etsii Kotiapupalveluun 3–4 henkilöä, toimisto sijaitsee Tornipolku 10. Aloitus mahdollisimman pian.

Olet oikeutettu 100 % työllistämistukeen. Työsuhde on määräaikainen.

Työskentelet arkisin klo 9–14 työpäivä on 5 h.

Toivomme sinulta positiivista ja sosiaalista asennetta sujuvaa suomen kielen taitoa ja tulet toimeen ikäihmisten kanssa. Oma-auto käyttömahdollisuus ehdottomasti käytössä. Matkakulukorvaukset yhdistys maksaa

Tehtäviin kuuluu:
  • Työskentelyä pareittain asiakkaan kotona
  • Kevyttä viikkosiivousta
  • piha-apua, haravointia kukkienistutusta ym.
  • Pienimuotoisia kodinavustavia tehtäviä esim. taulun ripustamista/lampun vaihtoa*
  • Kaupassa käyntiä
  • Tueksi mukaan sairaala/terveyskeskuskäyntiin

Tarjoamme SINULLE mahdollisuuden oppia työelämän perustaitoja, turvallisen työympäristön ja mukavat työkaverit.

TULE JOUKKOOMME, OLE YHTEYDESSÄ !

Porvoon Yhdistyskeskus ry

Toiminnanohjaaja Nina Koskela 044 240 5787

nina.koskela@porvoonmitta.fi

Torstaisin klo 12.00 – 13.00 Kaurapuuro 0 €

Vertaiskahvila Sörkkä

WSOY:n talo, Mannerheiminkatu 20 K, k-kerros, Porvoo

Avustamme jos tarvitset apua ovissa ja hississä. Soita ulko-oven vasemmalla puolella olevaa ovikelloa, niin tulemme hakemaan sinut kellarikerrokseen.

Avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00-17.00
Pullakahvi ja tee tarjoilua, kahviraha 1 €
ohjelmassa juttelua ym. osanottajien toivomusten mukaan.

Keskiviikkoisin klo 9.00 – 10.00 Kaurapuuro 0,50 €

Pullakahvi ja tee tarjoilua, kahviraha 1 €

Hyvinvointi keskuksen tilat yhdistyksien kokouksiin ja kerhotoimintaan varataan KOMPASSISTA. Puh. 020 692250 Rihkamatori B

Sörkän kokoustilan vapaat ajat on katsottavissa nettisivuiltamme porvoonyhdistyskeskus.net ja
sieltä voi lähettää myös varauspyynnön kokoustilasta tai auditoriosta.
Tai soita puh. 044 706 7141.