Kahvilatoiminta tauolle Koronarajoitusten vuoksi

Porvoon Yhdistyskeskuksen avoin kahvilatoiminta Mannerheiminkadun Kumppanuustalo Mitassa sekä Gammelbackan hyvinvointikeskuksessa on tauolla toistaiseksi.

Uusien Koronarajoitusten varjolla:

AVI:n uuden ohjeistuksen mukaan yli 10 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty 31.01.2021 asti.

Muutoksia kaurapuuro tarjoiluun

Torstaisin klo 12-13 kaurapuuro toistaiseksi Gammelbacka seurakuntakodilla.

Puuroporinat keskiviikkoisin

Puuroporinat ja hernekeittopäivät ovat tauolla toistaiseksi.

Kumppanuustalo Mitta (Avoin olohuone)

WSOY:n talo, Mannerheiminkatu 20 K, k-kerros, Porvoo

Avustamme jos tarvitset apua ovissa ja hississä. Soita ulko-oven vasemmalla puolella olevaa ovikelloa, niin tulemme hakemaan sinut kellarikerrokseen.

Avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00-17.00
Pullakahvi ja tee tarjoilua, kahviraha 1 €
ohjelmassa juttelua ym. osanottajien toivomusten mukaan.

Keskiviikkoisin klo 9.00 – 10.00 Kaurapuuro 0,50 €

Pullakahvi ja tee tarjoilua, kahviraha 1 €

Hyvinvointikeskuksen tilat yhdistyksien kokouksiin ja kerhotoimintaan varataan KOMPASSISTA. Puh. 020 692250 Rihkamatori B

Kumppanuustalon Mitan kokoustilojen vapaat ajat on katsottavissa nettisivuiltamme www.porvoonyhdistyskeskus.net ja sitä kautta voi lähettää myös varauspyynnön kokoustilasta tai auditoriosta