Tapahtumakalenteri

Kuulolähipalvelu klo 13-14.30Tiistai  17.5.2022 - Minimitta, Mannerheiminkatu 20 K, kellarikerros

Porvoon Seudun Kuulo ry:n kouluttamat neuvojat suorittavat kuulokojeen käyttäjille maksutonta korvakappaleeen puhdistusta, väliletkun, tipin ja suodattimen vaihtoa ja opastavat kuulon apuvälineiden käytossä ja hankinnassa ja ohjaavat kuulon kuntoutukseen.

Myytävänä on kuulokojeparistoja kokoa 312, 13 ja 675 (jäsenhinta 5€/kiekko tai 20€/5 kiekkoa, ei jäsenhinta 8€/kiekko)

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenkortin, joita on kuulolähipalvelussa, Porvoon Yhdistyskeskuksessa (keskusta) ja Hyvinvointikeskustassa (Gammelbacka) tai Kuuloliiton sivujen kautta: www.kuuloliitto.fi -> tue toimintee -> liity jäseneksi

Avoin Olohuone, keskusta