UUSI JÄSENPALVELU!

Diplomiravintoneuvoja, FM Sanna Niemelä antaa yksilöllistä ja kokonaisvaltaista ravintoneuvontaa edullisesti jäsenillemme.

Kaipaatko apua ja tukea ruokavalion suunnitteluun tai elämäntapamuutokseen? Haluatkovinkkejä parempaan jaksamiseen tai vastustuskykysi tukemiseen, tai helpotusta vatsavaivoihin? Panosta itseesi ja ota tueksi ravintoneuvojan henkilökohtainen ohjaus!

Valmennuksessa selvitetään sinulle sopiva ruokavalio ja määritellään eväitä
kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämiseksi.

Ruoalla ja ravitsemuksella on huomattavia terveys- ja hyvinvointivaikutuksia, ja oikealla ravinnolla voidaan vaikuttaa myönteisesti mm. yleiskunnon kohottamiseen, painonhallintaan, suolisto-&
ruoansulatusvaivoihin, verensokerin ja verenpaineen hallintaan, veren rasva-arvojen epätasapainoon jne.

Ravintoneuvojalta saat juuri sinulle räätälöidyn ravintosuunnitelman.

Yksilöllinen ravintosuunnitelma; henkilökohtainen ensitapaaminen + seurantatapaaminen, kirjallinen ravintohoito-ohjelma, yht. 20 e.

Jatkotapaamiset (tarvittaessa) 15 e/kerta, jokaisen tapaamisen jälkeen ohjeet myös kirjallisena. Tapaamiset lähi- tai etätapaamisina (Zoom).

Varaa aika ensitapaamiseen Porvoon Yhdistyskeskuks ry:n toimistosta 044 706 7141. Saat tarkemmat ohjeet ja lisätiedot.

Tervetuloa yksilölliseen ja kokonaisvaltaiseen ravintoneuvontaan!

Liite