Tässä muutama osoite jossa kannattaa vierailla

Terveydenhuollon maksukattoa on seurattava itse. Lisää tietoa alta löytyvästä sosiaaliturvaoppaasta.

Järjestöjen sosiaaliturvaopas 2018 on kansanterveys-, potilas- ja vammaisjärjestöjen yhdessä kokoama opas. Se on tarkoitettu pitkäaikaissairaita ja vammaisia edustavien järjestöjen sekä sosiaaliturvan ammattilaisten antamaa neuvontaa ja ohjausta varten. Siitä hyötyvät myös omaa sosiaaliturvaansa pohtivat henkilöt. Oppaan lähteenä ovat sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädäntö ja siitä järjestöille kertynyt tieto soveltamis käytännöistä. Voit ladata oppaan tästä:

www.sosiaaliturvaopas.fi


Kun tarvitset tietoa julkisista palveluista tai haluat hoitaa asioitasi verkossa, aloita Suomi.fistä!
Suomi.fi on julkishallinnon yhteinen palvelu kansalaisille. Portaalista löydät asiointipalvelut ja lomakkeet, tietoa palveluista sekä palvelukartan julkishallinnon toimipisteistä. Myös Kansalaisen asiointi on liitetty osaksi Suomi.fitä.


Valtakunnalliset kierrätyspisteet. Löydä lähimmät kierrätyspisteet mille tahansa jätteelle!
www.kierrätys.info


Löydä kirpputori lähellä sinua. Kätevästä karttapalvelusta löydät kotikulmiesi parhaat kirpputorit helposti!


Koko Suomen tapahtumat
Tapahtumainfosta löydät näyttelyitä, festivaaleja, messuja, lasten tapahtumia, tanssiesityksiä, konsertteja, teatteria, oopperaa, urheilukilpailuja - keskimäärin tuhansia tapahtumia joka viikko. Mukana on kaikkien suurten kaupallisten lippujen välittäjien tarjonta ja suuri joukko muita kiinnostavia tapahtumia.

www.tapahtumainfo.fi sekäwww.evenemax.fi

Suomessa riittää näkemistä ja kokemista, poimi suosikkisi Tapahtumainfosta!